EKONOMI

EKONOMI OCH AVGIFT


Vad du får för din medlemsavgift

Hälsosam ekonomi


Pionjären har en hälsosam ekonomi vilket inneburit en grund för ett sparande i form av en buffertfond för framtida underhåll och andra oförutsedda arbeten i området.Medlemsavgift

Medlemsavgiften bestäms varje år på Årsstämman som hålls i mars. Melemsavgiften är för närvarande 1 610 kronor per månad. Det kan tyckas är för hög. Så är inte riktigt fallet om man tittar närmare på vad medlemmarna får för pengarna. Exempelvis, ett stort renoveringsarbete som beräknas hålla på fram till 2020. Arbetet innebär att samtliga avlopp har bytts ut, nya trådlösa vattenmätare installerats, nya förrådsdörrar kommer på plats samt asfaltering av vägar och stigar är planerade.


Buffertfond

Vi har ett överskott på ca 500.000:-/år, en buffertfond som vi använder för renoveringar. Som resultat, kommer det att innebära ett lyft för Snickarstigen och fräschare utseende, stadigare faciliteter och praktisk funktion!


Service och drift

Dessutom ingår annan praktisk service, till exempel gräsklippning av våra allmänningar som utförs av en entreprenör, på hösten slipper vi kratta löv och forsla bort dem, snöröjning, vägbelysning och sopning av gator.


Internet, tv och ip-telefoni

I medlemsavgiften ingår också 100 Mbps Internet, telefon och mängder av digitala TV-kanaler via Comhem. TV/telefon/internet avtalet med Comhem innebär att de tjänster du får inom medlemsavgiften motsvarar mer än 500:-/månad.


Det är bekvämt

Kort sagt det är bekvämt att bo på Snickarstigen! Många andra föreningar har lägre avgifter men de har ofta både eftersatt underhåll, de får arbeta mera med den praktiska skötseln och de får teckna individuella avtal för TV/Internet och telefoni.

För ekonomi och fakturafrågor, kontakta Kassören!

DET HÄR FÅR DU

    I medlemsavgiften ingår bl.a. det här:


  • Vi bygger en buffertfond för framtida renoveringar och oförutsedda underhållsarbeten
  • 100 Mbps Internet, telefoni och mängder av digitala tv-kanaler via Comhem
  • Gräsklippning, snöröjning, lövblåsning, vägbelysning och sopning av gator

PIONJÄREN

EKONOMISKA

FÖRENINGEN

PIONJÄREN


©2019 Copyright. All Rights Reserved.

Some of the images published on this site are courtesy of @unsplash

Adress


Box 1028

144 21 Rönninge


Organisationsnummer: 

715600-1526

Kontakt


Kontakta oss:

info@snickarstigen.se


Webmaster:

pionjaren@snickarstigen.se


Ekonomi/fakturafrågor:

kassor@snickarstigen.se

Nyhetsbrev

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera