Nyhetsbrev maj 2021

Nyhetsbrev maj 2021


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

800x400_template_85

Vårstädningen förra helgen


Tack alla som var ute och hjälpte till att städa och göra Snickarstigen fint. Skogen längs med boulebana är rensad från ruttna gamla trädstammar och träplankor. Gamla boule-sargen (täplankor) runt boulebanan är också bortplockad.


Efter en snabbkontroll av området kan vi konstatera att vägkanterna på flera håll ser bra ut, med undantag för fåtal vägkanter där ogräset fortfarande gror.


Skogen bredvid boulebanan

Noterbart är de stenar, farthinder i betong, plastkrukor, grenar, trädstammar, trädgårdsavfall, som sedan mer än ett år slängdes i utkanten av skogen ligger kvar där, skadar skogen och förfular utsikten. Det måste plockas bort av de som slängt skräpet där. Skogen är kommunens mark, det är illegalt att slänga trädgårdsavfall och odlingsjord där som kan innehålla gödsel och anda kemikalier och är skadliga för skogen


Du var inte ute och hjälpte till?
Ni som inte kunde vara därute på städdagarna har möjlighet att kompensera detta med en frivillig städavgift. Det gör du genom att betala 300 kr till föreningens bankgiro: 273-6031.

Skriv "Städavgift" och "husnummer" i meddelanderutan när du betalar avgiften. Pengarna kommer att användas till att bekosta sandsopning samt gräsklippning av området.

p-ruta01

P-plats #49 ledig för uthyrning


Parkeringsruta #49 är ledig för uthyrning från och med 1:a maj. Hyran är 200 kr per månad och faktureras kvartalsvis.


Intresserad? Vänligen kontakta kassören kassor@snickarstigen.se


800x400_template_87

Vi önskar alla en trygg och trevlig Valborg!


VILL DU HAR VÅRT NYHETSBREV?