NYHETSBREV SEP 2020

Nyhetsbrev sep 2020


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

800x400_template_66

Håll Snickarstigen rent


Vi vill uppmana alla att hålla våra vägar och stigar rena från cigarettfimpar och snusprillor. Också från all sorts skräp som plastbitar, papper, trasig metallburkar… som ibland ligger och skräpar området.


Låt oss alla hjälpas åt att hålla området rent. Om du råkar hitta skräp i närheten av där du bor, plocka upp skräpet, stoppa det i en plastkasse, knyt ihop och släng kassen i sopskåpet.
800x400_template_67

P-plats 48 nu uthyrd


Parkeringsplatsen intill p-plats nummer 14 (i främre förrådslängan som är hälften asfalt, häften grus) är nu uthyrd. Den har tidigare varit ledig men att den nu har en hyresgäst. Det är också skyltat på väggen. Visa hänsyn!

En permanent skylt kommer att sättas upp inom kort.

800x400_template_56
tyler-lastovich-6X_oQ9ojme0-unsplash

Elbilar i garage


Än en gång vill vi att informera alla medlemmar att det är förbjudet att ha batteriladdare till elbilar med nuvarande eluttag i våra garage. Vår nuvarande elförsörjning är inte dimensionerad för den typen av el-laddare.

Först av allt, meddela föreningen om du nyligen skaffat eldriven bil. För det andra, anlita en professionell elfirma för installation av godkänd elutrustning i garaget. För det tredje, meddela kassören för att påbörja debitering av elförbrukningen i ditt garage.


Har du frågor, kontakta styrelsen på info@snickarstigen.se

VILL DU HAR VÅRT NYHETSBREV?