NYHETSBREV OKTOBER 2020

Nyhetsbrev oktober 2020


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

800x400_template_72

Höststädning 24-25 okt
Det är åter dags för årets höststädning lör-sön den 24-25 oktober.


Vi går allesamman ut och rensar ogräs på boulebanan och tar bort dåligt trävirke och grus. Vi rensar också överallt bland buskar och ogräs. Ju fler desto roligare.


En container kommer att stå uppställd mittemot sopskåpen där vi enbart slänger trädgårdsavfall som ogräs, grenar och döda växter.


Glöm inte att rensa ogräset på gångvägarnas kanter, framför ditt förråd och garage. Sopsäckar kommer att finnas i anslutning till containern.Så här gör vi:

  • Observera att det är absolut förbjudet att kasta elektronik, möbler, kartonger, trä, glas, eller liknande i containern
  • Vi startar ca kl 09:00 på lördag med samling vid lekparken, en arbetsgrupp ansvarar för boulebanan, alla andra rensar bland buskar och ogräs i våra gemensamma områden och vägkanter
  • Korv & dricka och kaffe serveras kl 12:00 intill barnens lekpark
  • Infoblad till samtliga hushåll delas ut vecka 39


Let's do it!


800x400_template_75
800x400_template_74

Anticimex inspekterar avloppsrör unde huslängorna


Anticimex kommer att genomföra en rutinmässig inspektion av våra avloppsledningar under våra huslängor. Det är en rutinmässig åtgärd som del i underhållsplanen 2020.

Själva inspektionen kommer att ske måndagen den 5 oktober någon gång sent på eftermiddagen. Detta gör vi för att försäkra oss om att allt står rätt till med ledningarna, och ingen fukt, lukt, eller andra konstigheter.


IMG_4143
IMG_4136
800x400_template_73

Rensning av kullen mot förskolan


Rensning av kullen mot förskolan kommer att ske vecka 42  där vi anlitat en entreprenör som tar bort sly och ogräs och forsla bort alltihop. Därefter gäller det att hålla koll på ogräset där och rensa med jämna mellanrum för att förhindra återväxten där.


VILL DU HAR VÅRT NYHETSBREV?