NYHETSBREV OKT

PIONJÄREN NYHETESBREV OKT 2019


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

800x400_template_36
gatis-murnieks-eK-iUB3KSUI-unsplash_02

Det är åter dags för den traditionella höststädningen på Snickarstigen


Det är dags för årets tredje händelse på Snickarstigen; höststädning. Årets höststädning infaller lördagen-söndagen den 9-10 november. Vi kommer att ställa en container på stora vägen där vi slänger trädgårdsavfall, grenar och växter. Observera att det är förbjudet att kasta elektronik, möbler, kartonger, trä eller liknande i containern. Det kommer att vara skyltat och sopsäckar kommer att finnas i anslutning till containern.


Vi bjuder på korv och läsk!


Läs mer

Photo Courtesy of @unsplash by Nastya Kvokka

800x400_template_37

I samband med höststädningen kommer vi att köra en runda i garagen!


I början av hösten bad vi samtliga medlemmar att se över sina garage och tömma dem på saker som inte hör dit, såsom möbler, trä och dylikt. Vi kommer att gå genom garagen för att kolla hur det ser ut i våra garage.


Hushåll som inte rensat i sina garage kommer att få en anmärkning.

800x400_template_38

Det är viktigt med korrekt och fullständig info när du betalar din räkning till föreningen


Ibland missar man i rutinerna för hur man betalar en räkning. Det kan handla om inkorrekt summa (t.ex. en 10:a för lite), avsändare eller husnummer saknas, missat förfallodatum... Problemen visar sig sedan när revisorerna i sin tur ska både verifiera och bokföra transaktionerna.


Följ exemplet på hemsidan för hur du enklast betalar en räkning och då är du garanterat säker på att allt blir rätt hos mottagaren. Informationsblad kommer att delas ut i brevlådan till samtliga hushåll inom kort. 


Har du några frågor kring dina räkningar, kontakta kassören på kassor@snickarstigen.se

Läs mer

800x400_template_35

En ny familj flyttat in till Snickarstigen och en annan flyttar ut


Under sommaren har en ny familj flyttat in till Snickarstigen. Det gäller radhus 4. En annan går i motsatt riktning och kommer att flytta ut medan in kommer en ny till hösten. Det gäller hus 42. Vi hoppas de som flyttar ut har trivts här och vi hälsar samtidigt de nyinflyttade riktigt välkomna till Snickarstigen!

Läs äldre nyhetsbrev från Pionjären. Klicka här

VILL DU FÅ NYHETSBREVET VIA E-POST?