NYHETSBREV NOVEMBER 2020

Nyhetsbrev november 2020


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

IMG_2980

Tack alla som var ute och hjälpte till att göra Snickarstigen fint förra helgen

 

Boulebanan, området kring sista förrådslängan, vägkanter (kanske inte alla), längs med förråden/garagen och buskagen ser fint ut. Bra jobbat. Högen av träplankor ska sågas i mindre hanterbara bitar och forslas bort på vårstädningen 2021.


Kullen mot förskolan är nu rensad av en entreprenör som gjort ett bra jobb där.

Större engagemang efterlyses
Vi efterlyser desto större engagemang från våra föreningsmedlemmar, inte minst från alla nyinflyttade och unga par. Tillsammans gör vi större underverk. Flera krafter behövs inte minst för att skapa en trevlig boendemiljö och social gemenskap bland våra husmedlemmar som i sin tur skapar trygghet i området.


Det är inte rimligt att 70-plusare ska kapa grenar, gräva upp plankor, lyfta tunga lass, medan yngre husmedlemmar väljer att stanna hemma. Vi har full förståelse för att många av oss har jobb att göra och mycket att sköta i hemmet, men om var och en drar sitt strå till stacken, så blir mycket gjort enklare. Ha det i åtanke till vårstädningen.


 


800x400_template_74
800x400_template_75

Anticimex inspekterar våra krypgrunder och grodor måndag 16 novembere


Anticimex återkommer till Snickarstigen för att genomföra en inspektion av krypgrunder och avloppsledningar. De kommer kl 8:00 och kommer att hålla på ett tag. Detta medför inga avbrott i varken vattenförsörjningen eller avloppsledningar. Det är en rutinmässig åtgärd i syfte att upptäcka eventuella missöden tidigt


Här hittar ni rapporter för respektive huslänga från den senaste okulära inspektion den19 okt. Klicka på länken: Rapporter

800x400_template_07
800x400_template_16

Uppdatering: Byte av förrådsdörrar

Styrelsen arbetar vidare med att hitta rätt leverantör som kan tillverka och leverera 'rätt' förrådsdörrar åt oss. Våra förrådsdörrar har en gammal måttstandard och det har försenat processen.

Corona-pandemin har också försenat arbetet. Vi var tvungna att flytta fram Årsstämman 2020 två månader och beslut om budgetens godkännande försenades förstås. Men nu är vi i sista etappen. Vi väntar på en slutgiltig prislapp på kalaset samt leveranstid på 48 förrådsdörrar. Osäkert om själva arbetet att byta förrådsdörrarna blir av i år. Mer info i kommande nyhetsbrev.