NYHETSBREV NOV

PIONJÄREN NYHETESBREV NOV 2019


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

800x400_template_39
gatis-murnieks-eK-iUB3KSUI-unsplash_02

Höststädning lör-sön 9-10 november


Dags för årets tredje händelse på Snickarstigen: Höststädning lördagen-söndagen den 9-10 november. Vi kommer att ställa en container på stora vägen där vi slänger trädgårdsavfall, grenar och växter. 


Observera att det är förbjudet att kasta elektronik, möbler, kartonger, trä eller liknande i containern. Det kommer att vara skyltat och sopsäckar kommer att finnas i anslutning till containern.


Föreningen bjuder på korv och dricka till medlemmar som jobbar!


Läs mer
Photo Courtesy of @unsplash by Nastya Kvokka

800x400_template_37
IMG_0035

Genomgång av samtliga garage under höststädningen


Vi varnade tidigare för att använda garagen som förvaringsplats för möbler, brandfarligt material och annat än som hör till bilen. Vi kommer därför att köra en genomgång i alla garage under höststädningen.


Hushåll som inte rensat i sina garage kommer att få en anmärkning.

800x400_template_40
alex-holyoake-odrRg22iHpU-unsplash

Visa hänsyn! Ställ bilen på 'din' p-ruta eller i garaget!


Vi blir fler och fler som som kör bil. Det är ett faktum. Ett annat är att flera hushåll har fler än en bil på Snickarstigen. Vi vill därför uppmana alla att visa hänsyn för att undvika sådant som skapar irritation hos grannar och boende i området genom att ställa bilen på 'din' p-ruta eller i garaget.


Undvik att ställa bilar i uppfarter, framför ditt hus eller i uppförsbackar med undantag för urlastning, sjuktransporter och hantverkare på besök. Berätta gärna också för bilbesökare vilka bilkörnings-/parkeringsregler som gäller på Snickarstigen.

Läs äldre nyhetsbrev från Pionjären. Klicka här

VILL DU FÅ NYHETSBREVET VIA E-POST?