NYHETSBREV FEBRUARI

Nyhetsbrev Feb 2020


NYHETSBREV FRÅN EKONOMISKA FÖRENINGEN PIONJÄREN SNICKARSTIGEN

IMG_3831_snow2
Newsletter_web_04

God fortsättning 2020


Nytt år och nya tag på Snickarstigen. Snön lyser med sin frånvaro i år. Men, det är desto mer jobb som ska göras och beslut som ska fattas i det nya 2020, bl.a. renovering av förrådsdörrarna och fasaderna, Årsstämman i mars och en hel del annat. Vi kommer att kontinuerligt skicka uppdaterad information till samtliga 47 hushåll i föreningen om aktuella händelser inte minst den stundande Årsstämman.


Håll dig informerad via våra nyhetsbrev och på föreningens webbsida.taneli-lahtinen-fQ2YX56wQ-Y-unsplash
Newsletter_web_03
Newsletter_web_02
Newsletter_web_01

Att mata fåglar och djur


Vi vill hissa en varningsflagga för matning av fåglar och andra vilddjur. Alla kanske inte uppskattar det och vi bör visa hänsyn för varandra. Problemet är också att frön faller ner i marken till slut och andra skadedjur och gnagare hittar dit också. Håll rent och städa ordentligt så att inga matrester eller annat under och kring fågelholkar ligger kvar i marken.


Läs mer om våra Trivselregler på hemsidan.

Photo Courtesy of @unsplash by Taneli Lahtinen

800x400_template_54
800x400_template_55

Sophantering på Snickarstigen


Vi vill uppmana alla hushåll att följa föreningens regler för hantering av hushållens sopor, dvs att i sopskåpen slänger vi endast hushållssopor i plastpåsar. Knyt ihop påsen med dubbelknut så den inte går upp och innehållet ramlar eller rinner ut. Men vi håller också rent runtikring sopskåpen och plockar upp sopspill. 

Det vi inte får kasta där är elektronik, trasiga dammsugare, returpapper, plast, glas, stora kartonger och dylikt som inte är tillåtet. På ÅVC Salem på Tvärvägen 4, kan du lämna avfallsslag. Karta

p-ruta02
800x400_template_44

En (1) p-plats ledig för uthyrning


Föreningen har 1 (ute)p-plats kvar att hyra från och med 1:a februari. Det gäller p-plats längs med garagegaveln. Det är först till kvarn som gäller. Hyran är 200 kr/månad och plats och debiteras kvartalsvis. Intresseanmälningar tas emot nu.


Kontakta föreningen för mer info info@snickarstigen.se

VILL DU FÅ NYHETSBREVET VIA E-POST?